Illustratie

Maak jij graag mensen bewust?

 Illustraties kunnen jouw werk en boodschap ondersteunen. Een mens is visueel ingesteld, een beeld kan de essentie van wat je doet duidelijk overbrengen. Hiermee kun je veel mensen raken en bewust laten worden. Ongeacht taal, leeftijd of cultuur, als je de kijker maar centraal stelt.

Dat leerde Julie tijdens haar opleiding Interactie ontwerpen op de TU Delft en tijdens verschillende humanitaire en welzijns projecten waar ze sindsdien aan meewerkt. Haar liefde en passie gaan uit naar het vergroten van bewustzijn. Of dat nou is om families met kinderen gezonder en veelzijdiger te laten eten, of door een onderzoek naar het gebruik van innovatieve poepzakjes in een sloppenwijk, of het welzijn van leven te verbeteren in een ouderen zorg instelling, of dat je je leven geeft aan yoga, meditatie, muziek of op een andere manier maakt haar niet uit.
Door bewust te tekenen, kan de kijker dieper zien.

Wil jij mensen raken met jouw boek, uitnodiging, kaartje, presentatie, of evenement?

Geillustreerde boeken: Gedichten onder de regenboog, Heartfulness training, Je beste zelf, De reis van Licht, Vogeltjes van het Boni, Een kijkje in de keuken van Liefde