Keuken

Alles is Voeding. Waar voed jij je mee?

Ieder mens heeft andere voeding nodig om gezond en in balans te zijn. Het begrip voeding kan ook breder gezien worden als ‘alles wat bij je binnenkomt en je beïnvloedt’. Zoals je huis, je omgeving, je activiteiten, de mensen met wie je bent, kunst, muziek, social media, meditatie, de nabijheid van een verlicht meester.

Een kijkje in de keuken van Liefde, dit receptenboek geeft een kijkje in de keuken van la Roseraie de Sacha en volgt de dag van meditatie tot Satsang, van ontbijt tot diner.

La Roseraie de Sacha is het landgoed waar Prajnaparamita retraites geeft. Op deze plek staan Ontwaken en de kunst van natuurlijk leven centraal.
De keuken van La Roseraie de Sacha is als een tempel en de manier waarop Julie kookt is simpel, licht en speels. Die kwaliteit van koken heeft veel invloed op het eten. Wat is het geheime ingrediënt van al het heerlijke eten op La Roseraie de Sacha? Liefde! En dat is echt waar. Aan elke maaltijd wordt veel aandacht besteed. Vanaf het planten in de moestuin tot aan de details op je bord. Deze aandacht is de liefde in de maaltijd en dat proef je!

Proef de Liefde met deze pure, fantasierijke en vegetarische recepten vol Spirit!Wil je ook een receptenboek? Bestel hem nu www.prajnaparamita.nl/receptenboek