Tempel

De magie van een
Havan vuurceremonie

Havan is een eeuwenoude vuurceremonie uit India. Wereldwijd worden dagelijks vanuit vedische, shamanistische, indianen en andere tradities vuurceremonies gehouden; voor de aarde, voor de natuur, voor het welzijn van de dieren en mensen, voor vrede en verbinding.

Het vuur in je hart

Tijdens de havan worden wensen en mantra’s zoals de Gayatri mantra gegeven aan het vuur. Het vuur kan beschouwd worden als het vuur in je hart en dit wordt tijdens de ceremonie aangewakkerd. De mantra’s roepen een veld van inspiratie, bekrachtiging, verstilling, heling en transformatie aan.

Bekrachtig je leven met een Ritueel

Een vuurceremonie is een prachtige manier om het leven te vieren en een bijzondere ceremonie voor speciale momenten. Zoals een relatie of huwelijk bekrachtigen, huis en landgoed reinigen, passievolle onderneming transformeren, helend en ondersteunend gebed bij ziekte, bezegeling van promotie, jubileum of pensionering, betoverend kinderfeestje vieren, eerbetoon aan ouders of familie, mooi cadeau voor geboorte of naamgeving en afscheid van een dierbare.

Wil je de magie van een havan ceremonie ervaren?

Neem dan contact op voor meer informatie.

De Gayatri mantra is een eeuwenoude mantra, het is een van de oudste gebeden die de mensheid kent. Dit gebed is een aanroep om open en ontvankelijk te worden voor het realiseren van onze ware natuur. Elk woord is een gebed in zichzelf en er wordt gezegd dat alleen al de frequentie van deze mantra je tot ontwaken kan brengen. Zij wordt elk moment wel ergens op de wereld gezongen.