Tempel

Bekrachtig je leven met een Ritueel

De Gayatri mantra is een eeuwenoude mantra, het is een van de oudste gebeden die de mensheid kent. Dit gebed is een aanroep om open en ontvankelijk te worden voor het realiseren van onze ware natuur. Elk woord is een gebed in zichzelf en er wordt gezegd dat alleen al de frequentie van deze mantra je tot ontwaken kan brengen. Zij wordt elk moment wel ergens op de wereld gezongen. 

Puja is een eredienst, tijdens deze ceremonie worden er vaak wierook, mooie bloemen en prasad geofferd. Prasad is een gift voor de Goden of aan een guru, meestal in de vorm van vruchten, koekjes of iets anders lekkers. Het licht in je hart wordt ontstoken bij de brandende kaarsjes voor de foto’s van verschillende meesters en de geur van salie. Je kan een ruimte een heerlijke energie geven door salie te smeulen.

Havan is een vuurceremonie, waarbij mantra’s en blessings worden geofferd. Vuur staat symbool voor transformatie, van het grove tot het meest subtiele. Je kan een intentie in het vuur brengen om in je leven te bekrachtigen of dat wat je niet meer wilt achter je te laten. Voor heling op fysiek, psychisch, emotioneel of spiritueel niveau. Heling voor jezelf, voor anderen en voor de wereld.

Wil jij je leven bekrachtigen met een ritueel? Of wil je een meditatie(concert), puja, vuurceremonie voor een nieuw huis, geboorte, huwelijk, jaardag of afscheid?